Mitt liv idag

5. jul, 2020
Skriv på uppropet här

Hej alla som följer mig och mitt arbete med att försöka ändra på trenden att allt fler unga mår psykiskt dåligt i vårt samhälle. Vill påminna er om vår namninsamling, som fortfarande pågår, där vi tillsammans med Hjärnfonden uppmanar regeringen att ta sitt ansvar för den nollvision gällande suicid som infördes redan 2008. Den efterlevs inte. Socialminister Lena Hallengren måste avsätta resurser så att nollvisionens strategier blir verklighet. Det finns beslut – nu behövs det handling. Inga barn ska dö i självmord!

Följ länken och bidra med din underskrift. Tillsammans gör vi skillnad.

11. jun, 2020

Arbetar just nu med att lägga upp en ny flik på hemsidan där ni kommer kunna ta del av Artiklar, filmer, intervjuer mm där vi medverkat. Återkommer med länk så fort den är klar.

8. jun, 2020
Upprop för en Nollvision gällande Suicid!

Till skillnad från den första filmen som uppmanar oss att avsätta pengar till forskning om varför unga blir psykiskt sjuka, så behandlar denna vikten av att våra folkvalda i regeringen ska ta sitt ansvar i frågan. Redan 2008 instiftades en nollvision för suicid i Sverige. Tyvärr visar statistiken på att dödstalen ligger kvar på samma nivå idag som när den instiftades, då ca 1 500 personer dör i Sverige varje år genom att ta sina liv. Detta är inget annat än ett misslyckande. Det är ungefär en person var 6 timma. Så får det inte gå till. Om vi nu vill mena allvar med en nollvision, så ska den också efterlevas och resurser måste till för att vi ska kunna skapa en förändring. Just nu pågår ett upprop för att väcka regeringen på denna frågan. Följ länken för att skriva under vårt upprop till socialminister Lena Hallengren. Tillsammans kan vi göra skillnad!

24. maj, 2020
Eftermiddag i P4

Imorgon mellan 15.00 - 17.00 kan ni höra mig i etern då jag gästar ”Eftermiddag i P4”. Jag är inbjuden för att uppmärksamma Hjärnfondens pågående kampanj samt få ny fart på regeringens nollvision gällande suicid.

3. maj, 2020

Idag kan ni läsa Anne Haavistos artikel (6 sidor) om mig i Expressen Söndag.