20. jan, 2019

10 yearsschallange

Just nu är det något av en trend att lägga upp bilder på sig själv för 10 år sedan kontra nu. För 10 år sedan var jag lyckligt ovetande om det hemska som skulle drabba oss. Samtidigt var jag inte lyckligare då än vad jag är nu. Vi levde i slentrian efter det mönster som vi skapat, och i ett förhållande där vi båda tog varann för givet. Idag har jag inget kvar av det livet. Allt har förbytts. Jo jag har min son såklart, men han har ju nästan blivit vuxen nu, så det är heller inte samma sak som för 10 år sedan. Det är dock han som får mig att vilja kämpa vidare med livet här och fortsätta med detta tidsfördriv som det innebär, där mitt leende allt som oftast bara är en mask jag bär för att passa in.

För 10 år sedan bodde jag i en villa utanför stan, idag bor jag i en lägenhet mitt i centrum.

För 10 år sedan hade vi 2 rejäla bilar med automatväxel, idag har vi en mindre bil med manuell växelspak.

För 10 år sedan reste jag land och rike runt i mitt arbete. Idag tar jag cykeln ner till kontoret mitt i stan.

För 10 år sedan var jag gift, idag är jag sambo med en ny kvinna.

För 10 år sedan levde jag i ett ganska så inrutat mönster med en begränsad umgängeskrets. Idag händer det nya saker hela tiden och vi träffar ständigt nya människor.

För 10 år sedan hade jag två barn. Det har jag fortfarande! En helt underbar son här på jorden, men en minst lika fantastisk dotter i himlen.

Tillsammans kämpar vi på! Ni betyder allt för mig...️


(Första bilden är 10 år gammal och tagen vid vårt sommarhus i Strömstad. Den andra är från höstens kryssning i Västindien).