20. dec, 2017

Seglatsen går vidare mot nya mål!

Jag vill såhär några dagar innan Jul passa på att sända ett varmt tack till alla Er som följt mig under året och peppat mig i både med och motgång. För första gången på länge ser jag fram emot det nya året.

Tidigare har jag försökt göra vad som krävs för att kämpa vidare. Sedan har ett år gått och man förstår att nästa år inte kommer bli så annorlunda. Men i skrivande stund känns det både inspirerande och annorlunda att få möta det nya året.

Projektet ”Pappa till en Ängel” har fått fart och med vind i seglen styr vi nu mot nya mål under 2018. Jag kommer framförallt ägna tid åt att föreläsa om det jag varit med om. Att förmedla mina reflektioner över hur sorg fungerar i olika sammanhang och framförallt om vad vi kan göra för varandra när det värsta inträffat.

Vi är ju tyvärr fostrade att inte tala så mycket om det som känns jobbigt, varför vi också blivit dåliga på att hantera situationer av sorg. Jag hoppas att kunna inspirera till att med nytt mod våga möta såväl egen som andras sorg i framtiden.

En God Jul och ett Gott Nytt År önskar jag Er alla!