Mitt liv idag

24. maj, 2020
Eftermiddag i P4

Imorgon mellan 15.00 - 17.00 kan ni höra mig i etern då jag gästar ”Eftermiddag i P4”. Jag är inbjuden för att uppmärksamma Hjärnfondens pågående kampanj samt få ny fart på regeringens nollvision gällande suicid.

3. maj, 2020

Idag kan ni läsa Anne Haavistos artikel (6 sidor) om mig i Expressen Söndag.

30. apr, 2020
När det otänkbara händer

Dela den gärna och uppmuntra till att bidra, så att forskningen om hjärnan kan nå nya genombrott. Vi måste ta reda på vad som händer och varför unga blir deprimerade och psykiskt sjuka.

25. mar, 2020

Annika, idag, den 25 mars är dagen då du skulle fyllt 49 år. Tyvärr blev det inte så, och det ända jag kan önska är att vi kommer ses igen när tiden runnit ut i mitt eget timglas. Till dess får jag vackert kämpa på med livet här nere. Idag har jag tillsammans med Andrea och Filippa besökt platsen där livet vände och din grav på kyrkogården. En så färgstark person du var. Vi är många som saknar dig!

20. mar, 2020

Igår hade jag ett helt filmteam på plats ifrån Stockholm. Tillsammans gjort vi vårt bästa för att få till en bra kampanjfilm åt hjärnfondens satsning på psykisk ohälsa bland barn. Det behövs pengar till forskning om varför folk blir deprimerade och sjuka i vårt samhälle. Bland unga är självmord den vanligaste dödsorsaken och trenden går åt fel håll. Så får det inte vara. Återkommer med mer detaljer när produktionen är klar. Vi avlutade arbetet med att stödja den lokala favoritrestaurangen Hello Monkey i dessa kristider.